Στo πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Υπολογιστικής, Αντισεισμικής και Δυναμικής των Κατασκευών (COMPDYN 2017,https://2017.compdyn.org/) που διοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Ρόδο στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Rodos Palace μεταξύ 15-17 Ιουνίου 2017, θα διεξαχθεί μίνι συμπόσιο την Παρασκευή 16 Ιουνίου με θέμα «Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών».

Το Μίνι συμπόσιο διοργανώνει ο αναγνωρισμένος συμπατριώτης μας ερευνητής, πολιτικός μηχανικός, Κωνσταντίνος Γ. Μεγαλοοικονόμου

Το μίνι συμπόσιο θα λάβει χώρα σε δύο μέρη. Πιο Αναλυτικά:

8:30 – 10:30, Αίθουσα Νεφέλη Β
Πρώτη παρουσίαση εργασίας με τίτλο “Μηχανιστική Προσέγγιση στον Καθορισμό της Ικανότητας Ανελαστικής Στροφής Υποστυλωμάτων Οπλισμένου Σκυροδέματος”, Κωνσταντίνος Γ. Μεγαλοοικονόμου

14:30-16:30, αίθουσα Νεφέλη Β
Διάλεξη του Stefano Pampanin, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Ρώμης Sapienza και του Πανεπιστημίου του Καντέρμπερι της Νέας Ζηλανδίας.

Συνολικά, επιπλέον της κύριας διάλεξης και στα δύο μέρη του μίνι συμποσίου θα παρουσιαστούν 8 εργασίες διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου για ερωτήσεις από το ακροατήριο.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνεδριού:

2ου Διεθνούς Συνεδρίου Υπολογιστικής, Αντισεισμικής και Δυναμικής των Κατασκευών