Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο κτήριο του, στη Ρόδο.

Πλήθος συμπολιτών μας ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες κατέφθασαν στο κτήριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια προσφοράς των μηχανικών της Δωδεκανήσου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση ήταν:

• 95 Α.Δ.Τ.Ε.
• Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»
• Ένωση Καλυμνίων Ρόδου “Ο Εν καλύμνω Άγιος Σάββας”

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Δ/κτη της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Φλάρη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», κ. Φιλήμονα Νικολάου και την πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου «Ο Εν καλύμνω Άγιος Σάββας», κα Μαρία Βάλλα, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου δηλώνει ουσιαστικός συμπαραστάτης στον δύσκολο αγώνα της αιμοδοσίας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Στιγμιότυπα από την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.