Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στο κτήριο του, στη Ρόδο. Πλήθος συμπολιτών μας ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες κατέφθασαν στο κτήριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια προσφοράς των μηχανικών της Δωδεκανήσου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν τον Δ/κτη της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγο κ. Γρηγόριο Ρουμάνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, τον Πρόεδρο του Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» κ. Φιλήμονα Νικολάου και τους συνεργάτες του, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προέβη σε δηλώσεις, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του από τον απολογισμό της εθελοντικής αιμοδοσίας, που ανήλθε στις 40 μονάδες αίματος αλλά και από την πολυπληθή συμμετοχή των συναδέλφων που έδειξαν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία.
Τέλος, υποδειγματική ήταν η παρουσία του κλιμακίου του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που ακούραστα ολοκλήρωσε με επιτυχία την 5ωρη αυτή διαδικασία. Η εθελοντική αυτή δράση θα διοργανωθεί εκ νέου στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου δηλώνει ουσιαστικός συμπαραστάτης στον δύσκολο αγώνα της αιμοδοσίας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Φωτογραφικό Υλικό