Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο το μεσημέρι στις 27 Ιανουαρίου, η κοπή της πίτας των Μηχανικών του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου, στο Ξενοδοχείο Mediterranean. Πάνω από 200 Μηχανικοί με τις οικογένειές τίμησαν με την παρουσία τους.

Από πλευράς πρωτοκόλλου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ.  Δημήτρης Γάκης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Μπάμπης Κόκκινος, Εκπρόσωπος της 95 ΑΔΤΕ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Μανδρακός, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Παπασταματίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νίκος Μπόνης, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ Κύριλου, ο αιδεσιμότατος πατήρ Μιχαήλ

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου έκανε έναν σύντομο απολογισμό του 2017 ενώ ευχαρίστησε τους φορείς που συνέβαλλαν στο να αντιμετωπιστούν με επιτυχία σοβαρά ζητήματα των Μηχανικών. Οι Μηχανικοί διασκέδασαν όλοι μαζί με τη συνοδεία ζωντανής Μουσικής ξεκινώντας με αισιοδοξία  την νέα χρονιά. Τα μικρά παιδιά ψυχαγωγήθηκαν από ειδικούς στην δημιουργικής απασχόληση με παιχνίδια, ζωγραφιές και μουσικές.