Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Γλυνός και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, σε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.
‘Έγινε ενημέρωση για όλα τα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται όπως : η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με τη δημιουργία σύγχρονης Μονάδας Επεξεργασίας, η συνέχιση της περιμετρικής οδού μέχρι τα σφαγεία, και η Νέα Είσοδος της πόλης, η αναβάθμιση του δικτύου φωτισμού με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας, η Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση του ανατολικού μετώπου της πόλεως Ρόδου. 

Επίσης σχετικά με την δραστηριότητα, που αφορά την ανάδειξη ιστορικών κτιρίων και εμβληματικών περιοχών της Ρόδου με ιδιαίτερη έμφαση στο Εθνικό Θέατρο του οποίου το κόστος ξεπερνά τα €7εκατ. και με το μεγαλύτερο ποσοστό των απαραίτητων μελετών να έχουν ολοκληρωθεί με τη σημαντική συμβολή του ΤΕΕ και εθελοντών μηχανικών της Ρόδου.

Ετέθη από το ΤΕΕ επιπλέον το θέμα της ολοκλήρωσης και εφαρμογής του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ρόδου, το οποίο σε συνδυασμό με το ΓΠΣ Καλλιθέας, αλλά και το Σχέδιο της Μεσαιωνικής Πόλης θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στη Ρόδο.
Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΤΕΕ συμφώνησαν στο πλαίσιο στενής και ουσιαστικής συνεργασίας, να παρευρίσκεται εκπρόσωπος του ΤΕΕ σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, εφαρμόζοντας με αυτό τον τρόπο τον θεσμικό ρόλο του τεχνικού συμβούλου.