Σε κλίμα ενότητας έκοψε την πίτα του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, για τον εορτασμό του νέου έτους, στο κατάστημα NAVAL στην Νέα Μαρίνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Βασίλης Παπαοικονόμου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλης Μανέττας, η Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Τσαμπίκα Ιατρίδη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Δ/κτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Φλάρης, ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Μιχάλης Καληοράκης, ο Πρόεδρος του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνος Ζωγραφίδης, η εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ κα Φαίδρα Σπανού, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γιώργος Ματσίγκος, ο Δ/κτης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα, εκπρόσωποι Συλλόγων του νησιού μας, μέλη του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και εκλεκτοί φίλοι των μηχανικών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, αφού ευχαρίστησε για την πολυπληθή ανταπόκριση του κόσμου, επεσήμανε ακόμη μια φορά την ανάγκη της συναίνεσης και της συστηματικότερης συνεργασίας των φορέων.

Τον κύκλο των χαιρετισμών ολοκλήρωσε η Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου όπου εξέφρασε εκ μέρους του τεχνικού κόσμου της Δωδεκανήσου τις ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Τα τυχερά φλουριά για το 2020 κέρδισαν τα μέλη του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, κα Εύη Τριανταφύλλα, κα Σοφία Πλατή και ο κ. Ιωάννης Ματσαμάς. Την εκδήλωση συνόδευσε με μελωδίες βιολιού, η Leida Tahiraj.

Η διοίκηση του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος NAVAL, για την υποδειγματική διοργάνωση και φιλοξενία.

Φωτογραφικό Υλικό