Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με απόφαση της  Δ.Ε του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου προχωράμε σε ανανέωση του καταλόγου πραγματογνωμόνων του τμήματός μας. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε και όσους από εσάς μέχρι σήμερα δεν είχατε εγγραφεί να δηλώσετε μαζικά το ενδιαφέρον σας για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων με βάση τον οποίο θα γίνεται η επιλογή των μηχανικών για τις πραγματογνωμοσύνες του φορέα μας.

Την ειδική φόρμα “Εγγραφή στον κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου” μπορείτε να τη βρείτε και να τη συμπληρώσετε στο site μας. Από την αρχική σελίδα (www.teedod.gr) κλικάρετε το “Πραγματογνώμονες του ΤΕΕ τμ. Δωδεκανήσου”. Το απευθείας link της φόρμας είναι εδώ εγγραφή-στον-κατάλογο-πραγματογνώμω/.

Στην ίδια φόρμα μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να συμπεριληφθείτε στους πραγματογνώμονες που ορίζουν τα δικαστήρια. Με βάση αυτές τις δηλώσεις θα συνταχθεί ειδικός κατάλογος δικαστικών πραγματογνωμόνων ο οποίος θα αποσταλεί στα δικαστήρια προκειμένου η επιλογή πραγματογνωμόνων δικαστηρίων να γίνεται από αυτόν. Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και για τις δύο κατηγορίες πραγματογνωμόνων (ΤΕΕ ή δικαστηρίων).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Καταληκτική ημερομηνία υποβολής  20-07-2018

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι επειδή η επικοινωνία μαζί σας γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σε ενδεχόμενη αλλαγή του mail σας μην παραλείπετε τη σχετική μας ενημέρωση.